Férfi élet örömei a házassságban

Szerző: Zita

2018. január 29. / 11:50

Szingli-Házas összefüggések

Találtam egy cikket ahol bemutatják egy férfi ember életének részleteit agglegény-házas összehasonlításban. Nagyon humoros kis képek ezek, de szerintem abszolút félreértelmezte az alkotója, mert ezeket elkeserítő változásokként mutatta be. De EZ NEM IGAZ, mert igenis boldogságos és fantasztikus változások ezek, melyektől szebb és jobb lesz az élet.
Nézzétek csak:

 

 

Amikor az ember családot alapít, általában a feleség lesz az anyagi felelős, aki beossza a pénzt. Igazán felszabadító élmény lehet, hogy ez a teher többé nem nyomja a férfi ember vállát.

 

Nagy változás a férfi ember életében, hogy a környezetkárosító motorozást felváltja, egy csodás közös testmozgás a friss levegőn, szuper társaságban.

 

 

A házasembernek, nem kell többé az üres hűtőt nézegetni, mert tele lesz tápláló finom ételekkel.

 

 

Megnyugtató tudni, hogy éjszaka rémálomból felébredve az édesapát egy megnyugtató család szuszogása veszi körül.

 

 

Nincs többé otthon marad borotva, mert biztos minden szükségest bepakol a kedves feleséged, és a babakocsiba pakolva könnyebben tudod, a család apró kis szükséges dolgait a kocsiig elvinni.

 

 

Az izzasztó gyúrás helyett koncentrálhat a férfi ember a fontos dolgokra, gondoskodhat szeretteiről, nap mint nap.

 

 

A kocsi kérdés is megoldódik. Nem kell többet nyomorogni az alacsony sport autóban. A baleset veszély is kisebb egy megbízható méretes családi autóban.

 

 

Züllött kocsmába se kell többé léggitározni, és a haverokkal ostoba fogadásokat kötni, hogy ki tud egyszerre több sört legurítani a torkán. Egy kellemes hétvégi, családi állatkerti séta, mennyivel jobban esik az embernek a feleségével, miközben a kis lurkók futkosnak fel-fel kiáltva az újabb állatokat meglátva.

 

 

Végre újra gyerek lehet a drága férjünk! Nevethet együtt a gyerekekkel a jobbnál jobb mesefilmeken.

 

 

A táplálkozásról már ejtettem szót, de nem lehet eleget hangsúlyozni a házi koszt előnyét a “E” -ben gazdag tartósítószeres gyorséttermi menükkel szemben.

Köszönöm a figyelmet, remélem minden férfiembert sikerült meggyőznőm, hogy családot alapítani jó, és érdemes!

Forrás: Brightside.me

Top