Kötelező elolvasni, ha reggel kávéillatra szeretnél ébredni!

Szerző: Zita

2017. augusztus 3. / 11:26

Jura kávéfőzővel az ágyból indíthatod a főzést Reggeli kávé: az éltető erő
Nagyon lassan nyílnak ki a szemeim kora hajnalban: pontban 5:50-kor. Megdörzsölöm őket, hunyorgok, próbálok fókuszálni valami fényforrásra, a vékonyan beszűrődő reggeli fényre. A család még tovább alszik és álomillatuk belengi a teret.

De tudom, hogy fel kell kelni, hiszen egy családfő vagyok. A takaróm és az ágyam puha érzését nem akarom elveszíteni, csodás érzés, ahogy körbefonja a testem. Kidugom a lábam, és nem akarom, hogy egy újabb nap kezdődjön, csak aludni akarok még.. 
Persze a telefonomon a szundi nem hagy…. 

Nagy nehezen kimászok a feleségem mellől, és elcsoszogok a kávéfőzőig. Az a régi típusú, kotyogós kávéfőző, amibe minden alkalommal vizet és kávét kell rakni, és ha nem zárom le tökéletesen takaríthatom az egész tűzhelyet. Milyen jó lenne, ha valaki az ágyba hozná az éltető nedűt… amitől kinyitom a szemem, és amikor belekortyolok már érzem, egy újabb nap egy jobb nap kezdődik!”

De minden megváltozott 🙂

Csodás meglepetés

A feleségem meglepett egy Jura kávéfőzővel, amelyet nem kell minden alkalommal megtöltetni, mert a tartályokba több kávé és víz fér, sőt tejtartálya is van. Tehát csak megnyomom a gombot, és kész az általam kedvelt eszpresszó. De milyen eszpresszó?! Az olasz kávézókban se kapok finomabbat! Ő a lattékat kedveli, amelyek habosak, könnyedek. Ebből a Jura kávéfőzőből ez is csak egy gombnyomás, és a többrétegű ízbomba kicsorog.

ÉÉÉÉÉS most jön a csúcs!!!!

Amikor reggel nyílnak a szemeim az okostelefonom riasztására, lenyomom a telefont, és azzal a mozdulattal megnyomom a kedvenc feketém ikonját, és a csodagép csészéjébe már csorog is a nedű. A Jura kávéfőző a Jura Smart Connecttel lehetővé teszi, hogy okostelefonról, vagy tabletről irányítsam a kávéfőzőt, így valóra vált az álmom. És az ágyból kávét főzők! Na, jó azért ki kell menni a csészéért, de a kávé terjengő illatára sokkal könnyebb felkelni. Ez az igazi luxus. Már csak Mikrobi (a fiatalabbaknak lehet a Wall-e is) hiányzik, hogy behozza az ágyamba a csészém. Szerintem pár év múlva ez is meglesz.

Ha érdekel, kattints ide és nézd meg az eszméletlen kávéfőzőnket!

Jura kávéfőző Főzzél kávét az ágyból!

Mit tud a Jura Smart Connect

Az új “JURA Smart Connect”-et csatlakoztatni kell a kávéfőzőhöz, és vezeték nélkül működtetheted és programozhatod a gépet. Különböző kávébeállításokra van mód. Pl. beállíthatod a kávé mennyiségét, erősségét vagy hőmérsékletét.  A táblagépen minden kávékülönlegességet egyedivé szabhatsz, mivel a különböző beállításokat, saját megjelenítési képpel és névvel elhelyezheti bárhol a kezdőképernyőn. Így tényleg egy gombnyomás lesz a kedvenc specialitásod elkészíteni, csak ne felejts csészét alátenni.

Az alkalmazás naprakészen tartja a Jura kávéfőző működésének módját is, hasznos grafikákkal és frissítésekkel. Figyelmeztetések fognak megjelenni, mint pl.: “töltse fel a kávébab tartályt” vagy “üres víztartály” annak érdekében, hogy a készülék mindig készen álljon.

A letölthető applikáció az iOS, és az android eszközökkel egyaránt működik.

A Jura Smart Connect jelenleg csak a Jura kávéfőző gépek néhány meglévő modelljével kompatibilis, ezért figyelj rá, hogy az alábbiak közül vásárolj. Hidd, el nagyon megéri!

Az  Online Márkaboltban megtalálod a megfelelő Jura kávéfőzőket.

Az írás a férjem tollából származik, és köszönöm, hogy hozzájárult a megosztásához. Köszönöm, hogy jó családfő és minden reggel felkel és megteszi a dolgát, hogy mi a családja boldogok legyünk. 🙂

Top