Konyhatervezés előtt áll? Ezeket az ötleteket ne hagyja ki!

Szerző: Zita

2018. január 24. / 11:21

Több külföldi magazint is követek, és az otthonom szépítgetéséhez csúcs jó ötleteket nyerek belőlük.

A konyhám már teljesen más mint az első lakásomban. Ott még úgy pakoltam, ahogy anyu. Ez nagyon jó volt, de azóta megváltozott a világ, és praktikusabb dolgokkal lett tele minden helyiség. Remélem kíváncsi vagy és neked is lesznek új elképzeléseid amiket meg is valósítasz.

Akkor lássuk néhány külföldi tippet, amiket én már kiviteleztem.

 

 

Először is a poharakat fiókba tettem. A kezelésük sokkal biztonságosak, hiszen olyan profin nyíló fióksínek vannak már, hogy nincs dőlésveszély. Ami még jó benne, hogy nem tudom a polcról véletlenül leverni a készlet
6. darabját. 🙂

A  vékony helyeken mit tároljak? A fedőknek keskeny hely is elég, de olyan fiókom már volt, és akkor világosodtam meg ez a kép által, hogy a fűszerek itt milyen tökéletesek. Örökké törölgetni kellett a fűszertartókat, így meg nem leszenek porosak. Mondjuk én a felső szekrényhez tettem, így könnyebben átlátom, hogy melyik tartóban mi van.

Ha nagyobb konyhám lenne, a késtartó fiók lenne az első amit csinálnék 🙂
Na jó, nem az első, de tuti megalkotnám.

Imádom az ilyen konyhafalat. Az én konyhám keskeny, így ezzzel a megoldással, nem marad kihasználatlan hely benne. Az ajtó krétafestékkel való befestése meg fenomenális ötlet. Én az előszobámban készítettem ilyen falat, ahol üzenünk a férjemmel egymásnak, és a gyerekeket is hosszú időre lefoglalja. Vegyen ilyen festéket, és ha csak 1 négyzetmétert is, vagy a bejárati ajtót, de fessen le valamit, mert imádni fogja.
                      
 
Sajnos eddig ezt a 4. dolgot sikerült csak kiviteleznem, de vannak még ötletek és természetesen be fogok számolni nektek a további változtatásaimról is.
forrás: www.houzz.com
Top