Lakjon Harry Potter misztikus világában!

Szerző: Zita

2018. július 12. / 6:51

Szeretné átélni a „Harry Potter” varázslatot?

Skóciában, Edinburghben található egy olyan lakás mely elkalauzol minket a Harry Potter mágikus világába.

Yue Geo a tervező elmondta, hogy a nappali szobát, és az egyik hálószobát a Roxfortban lévő Griffendél házrész inspirálta.
A másik hálószoba pedig, a Hogwarts Expressz egy kocsijára hasonlít.

Lássuk, hát a fotókat, melyek magukért beszélnek.

Az egyik hálószobába toppanva egy óriási baldachinos ágy vár minket, amelyet a Gryffendél ikonikus színei inspiráltak.

A mennyezeten egy gyertya imitátor lámpa található mely „korhűvé” varázsolja a helyiséget.


A nappali rusztikus kőfallal, kandalló és kétszemélyes kanapéval a melegség, meghittség és egy misztikus világ megtestesítője.

A nappali szoba érdekessége a könyvespolcot utánzó tapéta.

A folyosó is abszolút egyedi, és a filmben látottakhoz hasonlóan, tele van keretezett portrékkal, fotókkal, mint a Roxfort folyosói. Bár ezek sajnos nem szólalnak meg. 🙂


A második hálószobába lépve tényleg a Hogwarts Expresszen érezhetjük magunkat. Szinte várjuk, hogy bekopogjon a zsúrkocsiján kínáló fura édességeket árusító személy. Én biztos vennék egy cukorbékát, amely elugrál, mielőtt megehetném. 🙂


A fürdőszoba is megfelel a Harry Potter rajongók ízlésének, nehogy kijöjjünk a szerepünkből, amíg tisztálkodunk.

Természetesen étkezni is lehet. Meglepő, vagy inkább nem meglepő, de a poharak, tányérok, és apró konyhai felszerelések nagy része tisztelettel adózik a “Harry Potter” könyvek és filmek előtt.

A konyhában mosó-szárítógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző, elektromos/gáztűzhely és alapvető konyhai eszközök állnak rendelkezésre.

A lakás kiadó egész évben. A látogatók körülbelül $ 206 (£ 150 GBP) kell éjszakánként fizetni. Ez kb 55.000-60.000 Ft-nak felel meg.

Ha megjött az ihlete, vagy csak Ön is egyedi otthont szeretne, válassza ki, 5 év Garanciával a tökéletes háztartási gépeit az online Márkaboltban. A nálunk vásárolt háztartási gépek hosszú távon, jó minőségben szolgálják ki Önt. Nézze meg webáruházunkat, és ha nem tud dönteni, szakértőink szívesen adnak tanácsot Önnek a 1/478-2128-as telefonszámon.

Forrás, képek: https://swns.com/

Top